3

2009-10-19 | 05:16:32


Yupp, idag är det en filmtittardag.. natt.. anyway:
I den lilla staden Harmony råkar Tom Hanniger, en ung oerfaren gruvarbetare orsaka en olycka på Valentine's Day, som leder till att gruvan rasar in. Fem män dör och den enda överlevande, Harry Warden, är orsaken.
För att spara luften i gruvan dödade han de fem männen, för att klara sig själv. Harry hamnar sedan i koma. Men Harry vaknar upp ur koman och vill ha sin hämnd..

Början på filmen kändes som en storfilm ska göra, man blir intresserad och fast direkt.
Men när Harry har vaknat och bokstavligen slaktar alla på sjukhuset ser det ganska fejkat ut, för mycket lik och för mycket blod på väggar och tak. Not my style.

Efter några ungdomar festar vid gruvan och går längre in träffar dom på Harry, som inte vill ha besök där. Axel, Sarah och Irene klarar sig från Harry's onda hämnd, men lämnar sin kompis och pojkvän Tom. Tom klarar sig tack vare en polisman och självaste sheriffen i staden, som skjuter Harry till döds. Det är dessa ungdomar vi får följa i filmen - tio år senare.

Axel (Kerr Smith) har utbildat sig till polis och gift sig med Sarah (Jaime King) som för tio år sedan dejtade Tom, som efter natten vid gruvan varit försvunnen i tio år.
Tom kommer tillbaka till staden för att sälja sin pappas gruva, men medan fler och fler mord begås och Axel tror Tom ligger bakom det, så tyder alla spår mer och mer på att Harry är tillbaka.

Mer än så tänker jag inte säga, för då avslöjas allt, och det vill vi ju inte.
Speciellt inte då jag vet att någon skall se denna imorgon, och förmodligen vill se filmen innan han vet vad som händer. Er andra struntar jag i, haha.

Det här är verkligen en film i min smak, men om den är läskig, nej.
Det enda läskiga i filmen är att det faktiskt finns psykade personer som var som helst skulle kunna få för sig att göra något liknande. För de som inte gillar brutala mord - ingen film för er.
Filmen håller en konstant nyfiken på slutet, och spänningen stiger för varje minut som går.
Ska avslöja att filmen har en liten twist, vilket jag älskar i filmer. En okej film kan bli grym pga en vrickad twist!
Trailer hittar ni här.


Quote:
Irene: I'm not a hooker.
Truckdriver: (Kastar en 20dollar sedel mot henne) You are now!


Ganska kul början då Irene stöter på Harry och springer omkring naken och gapar och skiker.
Något för er killar alltså, höhö.

Betyg: 4/5 - My bloody valentine was bloody alright!


2

2009-10-19 | 00:34:57


Filmtips nummer två:
Christine Brow (Alison Lohan) är en helt vanlig tjej. Hon jobbar på en bank och siktar efter att bli befordrad till biträdande avdelningschef, men allt går inte riktigt som hon vill.
En dag kommer en gammal dam, fru Ganush, in till Christine och ber om anstånd till ett lån.
Då Christine vet att hon måste göra alla rätta val för att bli befordrad väljer hon att neka henne till lånet, trots att damen då kommer förlora sitt hus.
I all sin vrede lägger damen en förbannelse över Christine, som hon sent lär glömma.

Seriöst, den här filmen är jag ganska kluven av.
I början satt jag och asgarvade av vilken sjukt dålig början den hade, och tänkte att om den inte blir bättre stänger jag av. Det finns väldigt, väldigt få filmer jag inte ser klart kan jag lova.
Efter att tag kändes det som en helt annan film och jag började få lite mer hopp om att den skulle uppfylla sitt imdb betyg på 7.7, vilket den inte gjorde för fem öre tyvärr.

Storyn i filmen är helt okej, och ljud och vissa oväntade scener gjorde så jag nästan hoppa till, men mer än så var det inte. Over all tycker jag att filmen var otroligt patetisk.
Filmen är rätt bra, men bara mellan alla SJUKT dåliga "skräck" scener,
som ser så b-film ut att jag vill spy! Kärringen i filmen är ganska vidrig, fast hon ser egentligen ut som vilken annan galen tant som helst. Dock är det sjukt dåligt och fult gjort, och redan efter första "läskiga" scenen så insåg jag att varje scen skulle vara så, tråkig b-filmstråkig.
Det ser oäkta ut, det var dåligt gjort och nej, blöööh säger jag bara!

Däremot ska filmen ha ett plus för skådespelarna, som faktiskt gjorde ett bra jobb, både Christine (Alison Lohman) och killen som spelade hennes pojkvän Clay (Justin Long) gjorde bra irån sig. Plus också för storyn, för den var trots den dåliga b-skräck känslan helt okej.
När jag letade efter trailern till filmen, som ni hittar här, insåg jag också vem skaparen av filmen är, Sam Raimi. Sam har tidigare gjort trilogin Evil Dead, vilket märks otroligt mycket när man väl vet om det.
För den trilogin är varken bra eller läskig, snarare komiskt dålig.
De som tycker Drag Me To Hell är läskig och bra - Teletubbies är tamigfan läskigare!

Quote:
Christine: Choke on it, bitch!

Svårt att betygsätta denna, då den mellan b-skräckiskänslan var bra, och annars var skit.
Men jag är lite snäll idag..

Betyg: 2.5/5 - Drag me to a GOOD movie!


WTF!?

2009-10-08 | 13:35:25Bilden är lånad av aftonbladet.se


Säger bara en sak, WTF!?
Det sägs alltså att denna stad innehåller 25 000 invånare - bara kvinnor, de flesta av dom lesbiska.
Staden har nu uppmärksammats av kinesisk media, efter att Niu Xiaoyu, en kinesisk student, blev förbannad på sin pojkvän och åkte till denna.. lesbo-stad.
Om detta ens skulle vara sant, hur fan har Sveriges befolkning kunnat missa det här i nästan 190 år? 
Inte ens Claes Bertilson, som är talesman för Sveriges Kommuner och Landsting (SKL), verkar ha hört talas om detta, vilket låter helt galet. Han om någon borde ju veta vad som föresigår, eller?
Dessutom säger ju artikeln, som du för övrigt kan läsa här, emot sig själv. Eller så är skribenten bara slarvig.
Jag tror knappast att ett "ställe" med 25 000 pers skulle kallas "litet samhälle".
Om detta dock vore sant, skulle politikerna jubla - 25 000 pers som borde betala skatt! Woh-freak'n-Hoh!

Något ännu sjukare än detta är vad som står på Wikipedia om staden:

"Chako Paul City
är en kinesisk myt om en stad i svenska Norrland som bebos av enbart lesbiska kvinnor. Nyhetsbyrån The Local rapporterade att 25 000 kvinnor bor i denna stad, vilket skulle göra den till en av Norrlands största städer. Det finns inget som tyder på att någon sådan stad finns. Det pratas om att det finns en man vid namnet "Göran (tolvan) Nilsson" som styr allt. Enligt Sara Eriksson så har hon varit en del av Chako Paul City men slutade för dom hade problem med incest."

Jag menar.. en stad på 25 000 lesbiska kvinnor. Hur i helvete kan dom ha problem med INCEST!?
Bara jag som inte förstår det eller?
Incest handlar ju om sexuella handlingar mellan personer av blodsband, och frågan är ju då,
om alla dessa kvinnor är lesbiska, hur kan dom ha sånt problem med just incest?
Utan män skapas ju inga fler kvinnor, och om en lesbisk kvinna mot fömodan skulle bli gravid och föda en son i detta påstådda samhälle, skulle då denna kvinna och son bli bannlysta, eller hur funkar det?
Med tanke på att man som man blir "halvt ihjälslagen" om man kommer in i samhället/staden, så borde man ju inte heller få föda en son. Däremot, om alla lesbon gav sig ut och blev på smällen och födde en dotter, som växte upp och blev lesbisk, jodå, då skulle det funka - i teorin. Jäävlar vad incest det skulle bli då.
Dock tror jag knappast att det är något som skulle hända.
Det här är ju sjukheten själv..

För att poängtera så är jag absolut inte emot homosexuella, lesbiska eller bisexuella på något sätt.
För mig får man vara precis vad man vill utan att bli dömd. Det tror jag visserligen ni förstod efter mitt senaste inlägg där jag gjorde tummen upp för den fantastiska Lady Gaga och skrev "More gays to the people!"
Dock är den här "nyheten" för sjuk för att inte diskuteras.
Vad tycker ni om saken?
.

2009-10-01 | 23:41:36


..för Anna Anka.
Många älskar henne -  jag hatar henne.
Som Anna Anna skriver i sin artikel  "Jag vill bli en förebild för svenska kvinnor." WHAT!?
Så en förebild för hur svenska kvinnor skall vara är alltså att:

1. Vara hemmafru. Städa, tvätta, diska, laga mat, ta hand om barnen etc. utan minsta lilla självständighet och utan att få känslan av att hon bidrar till sin egen inkomst.
2. Hålla dig snygg och trimmad och tillfredställa din man sexuellt, annars får du skylla sig själv om han är otrogen.
3. Gift dig med äldre rika män och spendera deras pengar i utbyte mot dina "tjänster."
4. Anställ illegala arbetare och gå ut med det i din blogg eller tv!
5. Lek inte med barnen, ta istället med dom på affärsresor och låt dom växa upp utan en rolig barndom.
6. Om någon inte behandlar dig bra, skrik och gapa, peka finger och råma "fuck you" mitt ute på stan.


Allvarligt, what's up with Mårten Gås?
För att bevisa hur jävla sinnesrubbad denna kvinna är kommer jag nu qouta några av hennes rubbade kommentarer angående män och kvinnors jämnställdhet.

[“Sedan har vi papporna. Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. En riktig amerikansk man får panik om han är ensam med barnet i mer än 20 minuter. Amerikanska pappor lagar inte mat och stryker inte, de jobbar och försörjer sina familjer.”]

Så svenska pappor jobbar inte och försörjer sina familjer, eller?
Jag tror knappast att en amerikansk pappa skulle få ren PANIK om han var tvungen att vara ensam med sitt eget barn i 20 minuter, och vad skulle hända om någon gjorde världen en tjänst och bara knäckte nacken på ankjäveln? Stackars amerikanska mannen Paul Anka skulle ju då gå under. Han har ju ingen aning om hur man handskas med barn, och har ingen föräldrainstinkt, för det är ju enligt vår primadonna Anna - kvinnogöra.
FOR REAL!?

["I gengäld får de kvinnor med stil. Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen."]

Alltså, kvinnor i sverige, se för FAN till att ge din man sex och blowjobs så ofta han vill , när han vill, vart han vill, hur han vill, annars får du skylla dig själv om han är otrogen.
Sen NÄR blev det kvinnans fel att mannen är otrogen!?
Enligt mig är de män som är otrogna antingen osäkra på sig själva, sina känslor, eller är i ett dåligt förhållande och tar den enkla vägen ut, eftersom dom vet att tjejen kommer lämna honom. Eller så är de bara assholes.
Att vi kvinnor ska få ta skulden för att vi inte "släpper till" tillräckligt är juu SJUKT!

["Här håller inte mammorna på och tjatar på sina döttrar om utbildning och om att gå till college, utan om att hitta en idrottskille eller en kändis! Är det inte underbart?"]

Hon måste ta mig fan skämta!?
Så istället för att växa upp till en självständig vacker kvinna ska man växa upp till.. hora?
Ja för fan, lär dina döttrar att suga kuk riktigt bra, hålla sig fräsch, gifta sig rikt och om han mot förmodan skulle dumpa dig för att du inte släpper till enough, så du står där utan karriär, jobb eller pengar, se för fan till att få ut bra med pengar så att du ändå kan leva ett rikt liv med dina bortskämda kuk-sugande döttrar!Anna Anka - Serveras av mig välgrillad!

______________________________________________________________
..för Lady Gaga! (Eller Stefani Joanna Angelina Germanotta som är hennes riktiga namn)

Vare sig hon har en egen discostick eller inte - fan vad hon är grym!

Lady Gaga slog igenom stort 2008 med låtarna Poker Face och Just Dance, som såsom alla andra tophitar blev en rejäl sommarplåga, men en bra sådan!
Redan då förundrades vi över hennes otroliga självförtroende och totalt flippade outfits, med halskragar som når upp tll skyn och nät över hela ansiktet.
När det sedan kom rykten om att Lady Gaga skulle vara en man gick hon självsäkert ut i pressan och sa:

["Jag har både kvinnliga och manliga genitalier, men jag ser mig själv som kvinna. Det är bara en liten penisbit och stör inte så mycket.”]

Jag menar, how cool is that!?
Här kommer miljontals med fans som blir helt förskräckta av tanken på att hon skulle vara man, och så går hon helt lugn ut i pressen och säger att jepp, hon är hermafrodit.

Hon säger också att hon älskar gay-kulturen och vill göra det mainstream, vilket jag tycker är awesome!
More gays to the people!Lady Gaga - Discostick or not, fuck she's hot!
1

2009-10-01 | 03:29:24
Invigning av filmtipset everybody!
Dagens filmtips är:
Peter Klaven (Paul Rudd) friar till sin flickvän Zooey (Rashida Jones), och råkar efteråt höra henne och hennes vänninor prata om att Peter inte har några vänner, så vem skall vara hans bestman?
Så Peter ger sig ut på en rad bestman-dejter och råkar tillslut på Sydney (Jason Segel), och de blir bra vänner.
Zooey anser dock att deras vänskap äventyrar deras förhållande, och Peter ifrågasätter sig om han och Sydney verkligen skall fortsätta vara vänner.

I början kändes filmen som vilken romantisk komedi som helst, och jag hade extremt svårt för att sluta tänka på "How I met you mother-Jason", men efter ett tag släppte det och jag insåg att han är lika rolig där som i denna film. Längre in i filmen visade det sig vara en skön film, som säkerligen kommer att ses igen!
Trailer hittar ni här.

Quote:
Sydney: Society tells us we're civilized but the truth is we are animals. Sometimes we just have to let it out. Try it.
Peter: [Screams]
Sydney: Good. Now gently remove your tampon and try again.


Betyg: 3,5/5 - I love it, man!


Hannah Victoria Klasson, 24 år gammal och bor i Arboga tillsammans med min sambo Thobias och våra katter Gibson och Pripps. Utbildar mig just nu till bagare/konditor.Tycker om matlagning, att baka, fotografera och umgås med nära och kära. I min blogg kommer ni få många härliga recept!
RSS 2.0