Bilder från Kolmården

2011-08-31 | 21:09:45

 

   
  


Ryggvärk och Oopsies

2011-08-31 | 17:06:04

Yes, har dragit på mig en jäkla ryggvärk, så det blev att vara hemma från jobbet idag. Klockan är snart 17 och jag är redan otroligt uttråkad, och önskar att jag hade kunnat jobba idag trots min rygg.

Var ett tag sedan och det hinner ju hända en hel del.
Bland annat var vi på Gotland och hälsade på min kära familj i 10 dagar, välbehövd semester! Under tiden vi var där så var vi iväg till Bläse och fiskade (blev en aborre och någon fisk, men dom fick åka i och växa på sig lite), var på bilbingo där mamma vann 1000 kr framför näsan på mig när jag väntade, åt sjukt gott lamm vid min mormor och hade trevligt på slite marknad. Dessutom spöade jag älskling i chicago ett antal gånger, kändes bra efter förra sommaren då han fick fyrtal på fyrtal och vann 9/10 spel. Togs inte så mycket bilder, men det kommer. Nästa inlägg kommer jag lägga upp bilderna från Kolmården, för det har jag ju lovat er få läsare, eller hur? :)

Angående flytten till Arboga så är vår 'gamla' lägenhet besiktigad och klar, vi skall byta ut någon tapetvåd annars så såg allt bra ut, och vi hämtar förmodligen våra nya nycklar på fredag! Så det kanske vore en bra idé att ta tag i adressändringen nu, eller vad tror ni?

Under tiden jag har varit borta så har även mina vänner Lizz och Robin fått en fantastiskt söt dotter som skall heta Thea, grattis till er! Får snart ta ett besök och kidnappa henne lite, så jag kan hålla mig ett tag till ;)

Hur som helst, mitt lilla möte med Arbetsförmedlingen igår gick bra, och jag fick igenom allt jag ville. Så jag får från och med nästa månad inte bara rätt och anställning till i mars, utan även det jag förlorat i lön under 6 månader retroaktivt. Känns gött! Jag är så glad att jag vågade stå upp för mig själv, och att det visar hur stark jag blivit. Yey me!

Thobias jobbar eftermiddag idag, så min kväll ser ut ungefär såhär:
- Laga mat (Blir en gryta på kött, creme fraiche, sweetchilisås och lite annat gott)
- Klaga över min stackars rygg..
- Ladda upp bilder från Kolmården som jag lovat er.
- Se en film och möjligtvis recensera den.
- Gosa med älsklingen när han kommer hem och sen sova.

Låter inte helt fel enligt mig. Känns ryggen bättre ska jag även ta mig tid för att baka Oopsies, för även om jag inte saknar potatis, ris och pasta ett enda dugg nu när jag har kört LCHF ett tag, så saknar jag faktiskt att äta bröd till frukost. Så jag får hoppas att dom är goda!Policy att ha nöjda kunder, nej!

2011-08-15 | 18:18:08

GAH! Jag blir så förbannad på vissa företag, man kan ju tro att dom inte bryr sig om sina kunder för fem öre! Här beställer man grejer för 500 spänn, och förväntar sig ha varorna inom 3-4 dagar, och så har man inte fått dom efter 4 VECKOR! Och det finns inget telefonnummer till dom heller, har mailat dom 4-5 gånger men ingen respons. AAHH, dumarslen!!

Någon mer än jag som blir irriterad över såna här saker?

UPPDATERING, 31 augusti!

Fick svar ifrån företaget att det var konstigt att jag inte fått mina varor, och att jag skulle kolla så jag skrivit rätt adress. Tror dom inte att jag vet vart jag bor? :/

Fick även svar ifrån en ANNAN hemsida/företag att min order inte gått igenom.

Efter lite koll på nätet så visar det sig att TRE sidor har samma produkter och tro olika sidor. Lyckat det där.. sorgligt nog är dom de enda som säljer den produkt jag letar efter. Nåja..

Destination okänd

2011-08-07 | 18:08:58

Ja, som ni kanske sett på facebook så hade Thobias bestämt sig för att ta med mig någonstans,
och det enda jag fick veta var att biljetterna redan var införskaffade. "Jaha, bio" tänkte jag.
Men nej, då fick jag även veta att det tar 1,5 - 2 timmars bilresa dit. "Okej, Stockholm" täntke jag då. Nej, vi skulle inte till Stockholm. Kan säga att det snurrade en hel del i mitt huvud vid det här laget, och jag började fundera på om det var någonstans jag sagt att jag ville åka, som Cosmonova, Parken Zoo, Kolmården, Ullared osv..

Men ju fler jag bokade av på "nej-listan" desto mer förvirrad blev jag. Tillslut gav jag upp och ville inte veta. Men när det började närma sig slutdestinationen och en stor skylt med "Kolmården" dök upp så insåg jag att det var dit vi skulle. Jag har aldrig varit där så det var riktigt kul att äntligen få åka dit, och se alla djuren och ha en heldag med Thobias. Jag hade en riktigt bra dag, trots skavsår på fötterna och smått ont i huvudet av värmen. Tack min fina fina älskling för igår! <3

Bilder kommer!

Ny design på bloggen!

2011-08-01 | 20:36:27

Kan ni tänka er att jag gjort den, alldeles alldeles själv?
Det tog sin lilla tid innan jag förstod mig på kodmallen, men jag fixade det tillslut och är SÅ nöjd!

Kanske ska börja syssla med sånt här som en hobby, det vore kul. Fast om jag ska starta min mat- och bakblogg snart så kommer jag definitivt inte ha tid att göra designer också. Varför finns det så himla mycket man vill göra, men så lite tid till att göra det?

Nåja, positivt är att det kommer bli mycket roligare att blogga nu när jag äntligen har en design som känns jag, och inte någon tråkig vanlig stilmall. Har ni tur så kommer det ett inlägg i veckan ;)

Nej, nu blir det en film och lite glass tills älsklingen kommer hem!


En månad, 4 veckor, 31 dagar, 744 timmar, 44640 sekunder..

2011-08-01 | 18:18:47


..kvar tills jag blir Arboga-bo!

Det känns otroligt skönt att vi äntligen har hittat en riktigt fin lägenhet i Arboga, och verkligen gör slag i flytten, som varit på tal i flera månader. Och vilken tur vi har som fick ta över hyresvärdens lägenhet, som både är ompysslad och har tvättmaskin! Ska bli otroligt skönt att kunna slänga in en maskin när som helst, utan att behöva springa i flera trappar upp och ner och boka tider hit och dit. Happy!

Känns väldigt bra just nu, och jag MÅR väldigt bra också!
Mycket är såklart pga flytten, men också att jag har börjat träna, och på så vis har mer energi (tro det eller ej!) för att göra andra saker, jag sover bättre på nätterna och min kropp mår bra, bara plus! Och om tre veckor har jag min efterlängtade semester, och då bär benen (eller rättare sagt; bilen) till Gotland och min kära familj! Jag kommer proppa i mig av mammas mat och vinna massa pengar på töntig bilbingo ;)

Nej, nu måste jag göra något, sprall i kroppen! :D


Hannah Victoria Klasson, 24 år gammal och bor i Arboga tillsammans med min sambo Thobias och våra katter Gibson och Pripps. Utbildar mig just nu till bagare/konditor.Tycker om matlagning, att baka, fotografera och umgås med nära och kära. I min blogg kommer ni få många härliga recept!
RSS 2.0