SÅ nöjd!

2011-09-24 | 21:01:46

Som alla nog har förstått vid det här laget så flyttar vi till Arboga nästa vecka. I och med flytten så väljer vi att uppdatera oss med lite nya fräscha möbler. Detta är vad som handlat in hittills: 
    Hatthylla

   Hallbänk
       Vardagsrumsbord med 6 stolar


   Bäddsoffa


Det kommer att bli så jäkla fint hemma vid oss, och det känns verkligen så jädra bra det här!
Imorgon åker vi en sväng till IKEA för att inhandla lite små saker till lägeenheten, samt att försöka hitta passande klädförvaring, eftersom det dumt nog inte finns garderober. Får hoppas att det blir en sväng förbi Max och Skopunkten också!

Julen är här..

2011-09-18 | 22:49:39

Nej just ja, så långt hade vi inte kommit ännu!

Faktiskt så fick jag lite julkänsla häromdagen när jag och Thobias diskuterade vart vi skulle ställa julgranen i nya lägenheten sen. Då slog det mig att det snart är slutet på september, vilket innebär 3 månader till julafton! Det är sjukt hur fort tiden springer ifrån mig, snart fyller jag väl 90 år och undrar vad fan som hände.

Jag ser faktiskt fram emot julen iår, mer än andra år. Inte bara för att det är en av de mysigaste helgerna under årets gång, men även för att jag förhoppingsvis får hit min kära familj, och för att jag får en anledning till att baka mer julgodis än vanligt, och äta tills jag får ont i käkarna! Och julgodis finns det fler som inte klagar på att jag gör, speciellt inte när det gäller Skumtomtefudge, eller hur babe? ;)

Längtar ni till julen, och vad är ett MÅSTE att äta/göra då?

(Jag förväntar mig minst 10 kommentarer, annars får ni stryk..)


Har pillat med designen igen..

2011-09-15 | 16:42:39

..är inte nöjd alls. Men den får vara så sålänge.


Att kämpa är att segra

2011-09-02 | 21:20:55


Hannah Victoria Klasson, 24 år gammal och bor i Arboga tillsammans med min sambo Thobias och våra katter Gibson och Pripps. Utbildar mig just nu till bagare/konditor.Tycker om matlagning, att baka, fotografera och umgås med nära och kära. I min blogg kommer ni få många härliga recept!
RSS 2.0