Äntligen dags!

2013-11-13 | 13:58:13
I fortsättningen så hittar ni mig här:

 
Klicka på bilden för att komma till min nya blogg!

Att vara medmänniska

2013-11-13 | 10:21:23
Något som jag tycker är väldigt viktigt är att ha förståelse och insikt i vad som händer runt omkring en i världen. Människor svälter ihjäl, hedersmord i familjer, mord, våldsbrott och barnarbete är bara ett fåtal. Det är så man blir ledsen och förbannad varje gång man läser tidningen, och nästan överväger att ge fan i att läsa. För jag vill inte läsa om barn som används som slavar, om svält och katastrofer. Jag vill läsa goda nyheter. Jag vill läsa om barn som får gå i skolan, kvinnor och män som kan försörja sina familjer och samhällen som hjälps åt att bygga framtiden.

Det är på grund av de få goda nyheterna som jag valt att idag ge ett stöd till räddningsarbetet i Filippinerna. Gör det du också. 

Nystart med ny blogg

2013-11-06 | 14:44:00
Inom kort kommer jag att byta blogg. Jag kommer självklar att länka den här, och den kommer fortsätta komma upp på Facebook. Anledningen är att jag haft detta namn och blogg sedan 2007 någon gång, och "kajalpennor" är inte det namn jag vill förknippas med längre. 
 
Min nya blogg kommer vara lik denna, men det kommer att bli mer recept, med bättre kategorier, och även mer inlägg om min vardag och mitt liv. Jag tror att det här kan bli väldigt bra. 
 
Innan jag byter, ni kan väl tipsa mig om vad nu vill ha i bloggen? Mycket bilder, inlägg om träning, mat, tips, vardagsgrejer? Vad gillar ni att läsa om? 

Hannah Victoria Klasson, 24 år gammal och bor i Arboga tillsammans med min sambo Thobias och våra katter Gibson och Pripps. Utbildar mig just nu till bagare/konditor.Tycker om matlagning, att baka, fotografera och umgås med nära och kära. I min blogg kommer ni få många härliga recept!
RSS 2.0