4

2009-11-04 | 23:36:19


Filmtips nummer 4:
Eugene (Zach Cregger) och hans flickvän Cindi (Raquel Alessi) har varit ett par i 2 ½ år, och har nu bestämt sig för att dom är redo för att ge varandra deras oskuld. Men allt blir inte riktigt som planerat..

Bara några få minuter innan det skall hända råkar Eugene falla ner för en trappa, och vaknar upp 4 år senare ur sin koma, av att hans bästa vän Tucker (Trevor Moore) slår honom med ett baseballträ.
Förvirrad och med svårt att röra sig undrar han vad som hände med hans flickvän, och får reda på att hon flyttat och ingen sett henne på flera år.

Tucker, som är ett stort fan av tidningen Playboy slår någon dag efteråt upp nyaste mittsidan och ser - Cindi.
Han föreslår att de skall åka tvärsöver landet till Playboy Mansion, där en stor fest kommer hållas, och Cindi kommer närvara. Eugene har bara några dagar på sig att få tillbaka styrkan att kunna gå, och utföra.. behov.

Samtidigt får Tucker lite problem då hans "flickvän" har epilepsi och han drar igång ett stroboskop mitt under deras sexakt, vilket gör att Tucker får panik och hugger henne med en gaffel. Tjejen blir galen och säger åt honom att hennes bror, som är brandman, ska döda honom.

Deras resa tillsammans blir helt galen, då de stöter på ilska brandmän, oväntade överansträngningar som leder till ofrivilliga behov och deras gamla polare som blivit världskänd som rappare genom sina grova låtar och sitt namn Horsedick.MPEG. När dom väl kommer fram måste dom också lista ut ett sätt att ta sig in på..


Den här filmen gav mig en hel del skratt och jag tyckte den var bra.
Lite rolig fakta om filmen är att när Hugh Hefner skulle godkänna killen som skulle spela honom, så var han så road av filmen att han bestämde för att spela sig själv och låta dom använda det riktiga Playboy Mansion!
Kort och gott var den en skön film, med en hel del humor!
Trailer hittar ni här.

Quote:
Tucker: Candace, you're the last person that I ever want to bonk, and if your weird brain thing makes you bite my chunk while you're blowing me, so be it! I'll never stab you again!

Betyg: 3,5/5 - Miss. March and Mr. Poopypants is sitting in a tree..

Hannah Victoria Klasson, 24 år gammal och bor i Arboga tillsammans med min sambo Thobias och våra katter Gibson och Pripps. Utbildar mig just nu till bagare/konditor.Tycker om matlagning, att baka, fotografera och umgås med nära och kära. I min blogg kommer ni få många härliga recept!
RSS 2.0