Det ljusnar på himlen..

2012-10-18 | 08:22:18
Jag har bestämt mig för att det här kommer bli en bra dag!
 
Om jag inte ger mig tusan på att dagen kommer bli bra, så kommer jag antagligen bara vilja klaga hela dagen. För det finns alltid något att klaga på just nu känner jag. Ekonomin, samhället, vädret, huvudvärken, tröttheten, städande, tjatande, etc etc. Listan goes on and on.. så därför struntar jag i att gnälla, och säger att det kommer bli en BRA dag istället. Kommer nog spendera dagen med att baka lite gott, göra raberberkräm och förbereda lite inför nästa vecka då mamma, lillebror och Tord kommer och hälsar på några dagar på lillsnoris höstlov. (Mja, han är inte så liten längre egentligen, han fyller 16 i vår!) Jag saknar min familj så otroligt, så det ska bli skönt att få umgås med dom några dagar.
 
Thobias sover ännu, SLÖFOCK!
 
 
"When you arise in the morning, think of what a precious privilege it is to be alive
- to breathe, to think, to enjoy, to love."

God morgon!

2012-10-08 | 09:01:51

Ligger fortfarande kvar i sängen, har dock varit uppe tre gånger redan, så nu har jag gett upp. Gibson och jag har en liten diskussion om det här med vart man skall kissa nämligen, och för andra gången på 3 dagar så ligger hans bädd i tvättmaskinen. Morr.

Har flyttat lådan nu, och hoppas på att det kan vara så enkelt. Han är ju en ganska bestämd herre den där. Resten av min lilla familj sover fortfarande, medans jag planerar att gå upp, ta en dusch och fixa en härlig frukost. Så får det bli!


Bulle i ugnen

2012-10-04 | 13:37:57
Ja, rubriken kan ju vara lite förvirrande. Men det är inget annat än sant. Jag har en bulle i ugnen. Eller ja, för att vara helt ärlig så har jag flera stycken bullar i ugnen. Kanelbullar för att vara exakt.
 
4 oktober är nämligen Kanelbullens dag, och vad passar väl inte bättre än att baka härliga kanelbullar då?
Känner att jag vill börja baka igen, hade helt tappat lusten för det med allt som hänt senaste tiden. Men nu börjar jag känna glädje av att baka igen. Skönt!
 
Bakar ni kanelbullar idag, eller köper/fikar ni borta?

Förhandling

2012-10-01 | 12:16:00

Yes, sitter i bilen på väg till Västerås för förhandling med min förra arbetsgivare och facket. Nervös som bara den. Om hon inte kommer blir jag galen. Är både glad, arg, nervös och smått illamående inför mötet. Heja mig!


Hannah Victoria Klasson, 24 år gammal och bor i Arboga tillsammans med min sambo Thobias och våra katter Gibson och Pripps. Utbildar mig just nu till bagare/konditor.Tycker om matlagning, att baka, fotografera och umgås med nära och kära. I min blogg kommer ni få många härliga recept!
RSS 2.0