Dumma ni!

2011-02-17 | 16:13:10

 Jag som trodde att ALLA skulle kasta sig på kommentarknappen för att be om recept och kommentera hur jävla gott det ser ut, men nej nej.. dumma ni :(

N borde få smisk i rumpan!


Dag 10 - Det här åt jag idag (igår)

2011-02-15 | 20:09:08

Jag gör lite som jag vill, det gör jag alltid, så jag ändrar helt enkelt dag 10 från "Det här hade jag på mig idag" till vad jag åt idag, eller ja, igår.

Eftersom det var alla hjärtans dag, och jag inte direkt känner att denna dag måste "firas" så blev det bara lite godare mat och lite välbehövt mys. Älsklingen var så mysig och kom hem med choklad och ett kort där jag på fredag skall få bjudas på mat och bio. Finaste du <3 Det här är vad vi åt:


Förrätt: Heta räkor på rostat bröd och salladsbäddVarmrätt: Chili och paprikastekta räkor i tomat- och basilikasåsEfterätt: Äppelpaj med mandelmassetak och vaniljgräddglass


Alla recept finns att få om ni vill prova själva. Kan säga att det var riktigt gott!

Hur spenderade ni er alla hjärtans dag? :)


Någon tjatar om uppdatering..

2011-02-13 | 19:23:10

..så det är väl bäst att ge mig sig, eller vad säger du Nathalie? ;)

Uppdateringarna har blivit lite glesare igen märker jag, mycket pga att vi är mitt uppe i en flytt, så det är mycket som skall göras, fixas och tänkas på. Än så länge är det fortfarande myyycket att göra. Slipa möbler, måla möbler, bära grejer, sortera grejer, slänga grejer, spara grejer, kolla igenom pillimojs och massa sånt, ni förstår, eller hur?

Eftersom det är ett par stycken som undrat var det är vi flyttar till så kan jag meddela herrskapet (och fruntimrarna) att vi flyttar till en jättefin 2a (som egentligen är en 3a) i centrum av Köping. Inflytt är 1 mars, men vi hade turen att få nycklarna redan 1 februari. Det kommer bli såå mys när det väl är klart :) Bilder kommer ju såklart när allt är klart, kan även visa bilder på vår pissiga lilla 1a vi haft innan, om ni vill?

Hur som helst har jag idag lagat en sjukligt god thaiwook, som MÅSTE göras igen!  Tror jag förvånade mig själv där, så god var den. Är ni sugna på receptet så ger jag gärna ut det :) Efter maten fixade jag ihop en äppelpaj med kanel och mandelmasselock, som skall ätas lite senare med glass/vaniljsås. Har inte riktigt bestämt mig än för vad jag är sugen på.
Vilken är er favoritpaj/bakverk?

Senare under kvällen ska min karl se på fotboll (hör ju verkligen till ovanligheterna, höhö) så jag slänger nog kanske upp ett filmtips eller så, kanske slänger igång en film själv, isåfall får ni filmtips imorgon istället!

Nej, päppelpajen väntar på mig, no time to entertain!

See ya!

Dag 09 - Min tro

2011-02-02 | 13:35:42

Jag tror inte på varken tomten, påskharen eller gud den allsmäktige, okej?

Däremot tror jag på liv efter döden, andar, spöken eller vad ni nu vill kalla det. Mycket pga att jag har varit med om en hel del skumma saker, som inte bara skrämt mig, utan verkligen fått andra att också reagera. Jag har vid tillfällen fått en konstig känsla av att känna mig bevakad av någon som inte finns, eller en känsla av att jag inte är ensam, fast att jag är det. Jag har även sett och känt saker jag inte kan förklara, vilket påbygger min tro att det finns något efter döden. Något jag nästan är helt säker på är min morfar spökar för mig, det kan inte vara någon annan, och det kan inte vara slumpat. Skall förklara lite närmare:

- Jag hade musik igång på winamp och var ute i köket och diskade. Mitt i en Disturbed-låt byter datorn låt till något i stil med "Dans på brännö-brygga", dvs sån musik som min morfar lyssnade på. Jag gick in och kollade om jag råkat ändra någon inställning, men allt var som det skulle. Bytte låt och gick ut i köket igen. All var normalt tills några månader senare när samma sak hände igen, datorn bytte mitt i en låt till gammal musik som morfar lyssnade på. Ganska creepy om jag får säga det själv.

- Liknande har hänt med min tv. Jag kommer inte ihåg vad jag kollade på, men hade iallafall tvn igång på en vanlig kanal (typ 3an eller 5an) och efter att ha varit på toa kommer jag ut och ser att tvn numera står på Discovery och visar ett fiskeprogram. Min morfar har fiskat hela sitt liv i princip. Ännu mer creepy.

- Det läskigaste, och det som verkligen får mig att tänka att det är morfar som spökar, var när hans kudde blev flyttad under helt sjuka omständigheter. Jag höll på att bädda rent i sängen, och eftersom jag då alltid hade hans stora svarta kudde i sängen bredvid mig, så la jag den på en stol, tog av örngotten på kuddarna, staplade dom ovanpå morfars kudde och sedan samma sak med täcket. Går ut till klädskåpet för att hämta nya lakan osv, och när jag kommer in ligger morfars kudde ovanpå allt, inte under! Det finns ingen möjlighet att någon kan ha gjort det, då jag var ensam med katterna i lägenheten, och dom kan knappast flytta kuddar så. RIKTIGT CREEPY!

Så det är kanske inte så konstigt att jag tror han spökar för mig, gubbstrutten. Jag tror nog han sitter och håller koll på mig någonstans, förmodligen tillsammans med Werner, och fiskar, dricker och spelar kort! Tänk vad skönt det låter :)

Vad tror ni på?

Hannah Victoria Klasson, 24 år gammal och bor i Arboga tillsammans med min sambo Thobias och våra katter Gibson och Pripps. Utbildar mig just nu till bagare/konditor.Tycker om matlagning, att baka, fotografera och umgås med nära och kära. I min blogg kommer ni få många härliga recept!
RSS 2.0