Sep. 17, 2012

2012-09-17 | 13:12:26

Har varit vid min studievägledare idag och diskuterat möjligheter för utbildning. Kändes sådär. Tydligen ligger den mest intressanta utbildningen i utkanten av Västerås, vilket innebär att jag måste vänta tills jag får ett schema, så jag kan se om det finns tåg- och bussförbindelser som stämmer bra in på tiderna. Om det inte gör det så kommer jag behöva tacka nej till utbildningen, vilket vore väldigt trist.

Ute blåser det som bara den och regnar till och från, så den planerade långpromenaden får nog vänta tills vädret blir bättre. Min rygg och mage skulle dock behöva en promenad, nackdelarna med att vara kvinna.

Här får nu en bild på mina hjärtan istället för mitt gnäll:


Vardagslyx

2012-09-14 | 15:55:00
Idag fick jag äntligen hem mina gardiner ifrån Jotex, som jag beställde i april. Först skulle dom komma i maj, sen i juli, sen i augusti och så kom dom nu. Bra där Jotex. Men nu har jag iallafall fått dom, och köket får sig ett ansiktslyft! På tal om köket så har jag precis svängt ihop en tiramisu som gottar sig i kylskåpet. Har aldrig gjort det innan, men det såg ut att bli bra. Sen hur det smakar är en annan femma!
 
Ikväll slår vi nämligen på stort här hemma, vitlöksmarinerad fläskfilé, papas tostadas och en härlig sallad till. Sen självklart lite tiramisu på det, nom nom! Inte helt fel en fredagskväll! Vardagslyx när den är som bäst!

Mamsen!

2012-09-14 | 08:47:00
GRATTIS ÄLSKADE MAMMA PÅ DIN FÖDELSEDAG!


Tonfisksallad

2012-09-12 | 18:53:04
Jag tycker det är så jäkla svårt att komma på rubriker när det inte är mat jag bloggar om. Då är det liksom lätt att bara skriva den mat man lagat och är bild på. Men annars, blä för rubriker!
 
Idag känns min hals som ett rivjärn, jag fryser konstant och energin är på noll. Orkar.inte.bli.sjuk. Ska ge mig tusan på att träna, sen tänker jag dö i soffan tills Thobias kommer hem.
 
Här har ni en gammal bild på tonfisksallad, som är jäkla gott, och dagens middag!
 

Lazy Song (Bruno Mars)

2012-09-11 | 17:09:36
"Today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed."
 
Lite så känner jag idag, lusten och orken att göra någonting är som bortblåst. Så därför har jag inte gjort speciellt mycket idag. Har helt enkelt ingen ork i kroppen. Vädret får en inte direkt att vilja jubla heller.
 
Har iallafall nyss tränat, så sitter här och pustar ut en stund innan jag beger mig mot duschen.
Nästa vecka däremot blir det full fart, då jag ska på möte med studievägledaren igen, samt på förhandling vid facket. Hua. Jag är så nervös inför vad dom kommer ge för 'dom'. Förhoppningsvis så lär jag få mina pengar ganska snart, det börjar bli kämpigt att få skjuta fram räkningar och att leva två personer på en lön. Vill inget hellre än att kunna inkassera lite till hushållet igen, och jag längtar so bad tills det här är över.

Sep. 05, 2012

2012-09-05 | 13:22:00

Sitter och fixar fram en matsedel för två veckor framåt, inte det lättaste när man för tillfället inte verkar ha någon fantasi. Senare idag ska jag till optikern och kika på mina ögon, var tydligen två år sen sist. Oops!
Efter det ska vi handla lite på Willys och förhoppningsvis så orkar jag ta mig en powerwalk ikväll. Träningsvärk i vaderna så det heter duga!

Så länge får ni en bild på min laxlasagne som vi åt igår, himla gott!

 


Hannah Victoria Klasson, 24 år gammal och bor i Arboga tillsammans med min sambo Thobias och våra katter Gibson och Pripps. Utbildar mig just nu till bagare/konditor.Tycker om matlagning, att baka, fotografera och umgås med nära och kära. I min blogg kommer ni få många härliga recept!
RSS 2.0