En underbart stark tjej!

2012-01-21 | 19:34:07
          
                                                             Klicka på bilden för att komma till Annas blogg!
 

När jag lärde känna denna tjej för några år sedan (tror det var 2008) så var hon i ett väldigt dåligt förhållande, med en kille som saknade respekt för henne, och som ständigt kallade henne för elaka saker. Hans beteende gjorde att Anna blev väldigt osäker på sig själv, och som många andra tjejer i samma situation så stannade hon kvar hos honom alldeles för länge, med tron att han kunde ändra sig.

Vi har nog alla varit där någon gång, och under den här tiden var vi båda tillsammans med killar som inte respekterade oss eller behandlade oss bra, och trots våra försök att hjälpa varandra att lämna våra pojkvänner, som komiskt nog hade samma namn, så tänkte vi båda två att 'men han kommer ändra sig, han älskar ju mig'. Men så var ju inte fallet. Det tog ett tag innan jag insåg att jag inte kunde leva på det sättet, och gjorde slut. Självklart är det alltid svårt i början, men efteråt vet man att man tog rätt beslut.

Det tog lite längre tid för Anna att inse att hon förtjänade bättre än sin kille, och att det fanns killar därute som faktiskt VILLE ge henne den kärleken, och respekten som hon förtjänade. För varje gång hon skrev ett sms till mig och var ledsen så ville jag bara åka och hämta henne, trösta henne och säga att allt skulle bli bra. Bara få krama om henne. Tyvärr bodde vi långt ifrån varandra, och det fanns inte möjlighet att göra det. Men jag hoppades att hon skulle inse att hon var  värd så mycket mer än den killen, och att hon skulle lämna honom.

Så när jag fick smset om att hon gjort slut så log jag stort, och det kändes som om jag kunde slappna av, för nu skulle min fina vän få det så mycket bättre. Sen hände allt ganska snabbt, plötsligt åkte hon upp till Norrland tack vare en vän, och träffade där sin kärlek Andreas, som hon bara någon månad senare även flyttade in hos.

Numera är Anna en stark tjej, som står upp för vad hon tycker och inte låter någon trycka ner henne igen, är sambo med en kille som behandlar henne som hon förtjänar, och mår bättre än någonsin! Och jag, som gjorde slut med min kille, träffade kort därpå kille som är min stora kärlek, och tog inte lång tid innan vi blev sambos och flyttade till en mysig lägenhet i arboga. Tänk hur fort allting kan gå, och hur bra allt kan bli om man bara vågar, och om man står upp för sig själv och inte accepterar att bli dåligt behandlad!

Jag tycker verkligen ni skall kolla in hennes blogg, för man blir så inspirerad och glad över hur lycklig hon är nu. Mycket tack vare hennes Andreas. Så TACK Andreas, för att du får min fina vän Anna att skina som den sol hon är, och för att du tänder glöden i hennes ögon! <3Kommentarer
Postat av: Anna

gud vad jag älskar dig <3

2012-01-21 @ 23:15:45
URL: http://dobermannanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0