Havreplättar med kanel och kardemumma
2013-05-29 | 12:55:52
Havreplättar med kanel och kardemumma
2 portioner
2 dl havregryn
2 dl mjölk
2 ägg
1 banan
½tsk bakpulver
½ tsk kardemumma
½tsk kanel
Mixa havregrynen till ett fint mjöl och tillsätt mjölk, ägg och en mogen banan i skivor. Mixa till en jämn smet och tillsätt kanel, kardemumma och bakpulver. Stek i plättlagg på medelvärme, det tar lite längre tid än vanliga plättar om man har banan i. Servera sedan med valfritt tillbehör. Jag föredrar vispad grädde och färska bär, med en liten touch av honung!
Kommentarer
Postat av: Emelie
Ja, jag har hittat ett riktigt bra recept som sambon älskar och tycker är mycket lättare att göra då smeten är bättre :)
Ja, det är i photoshop jag lägger in loggan på bilderna. Fast om du inte har det kan jag se om jag kan med gimp (gratisprogram!!!)
Svar:
Hannah
Trackback