7

2010-08-16 | 21:22:39


Drama / Thriller





Cliff (Steve Zahn) och Cydney (Milla Jovovich) är ett nygift par som på sin smekmånad åker till Hawaii för att spendera några lugna dagar med bland annat bergklättring och hajkning. På väg till en av Hawaiis ökända stigar möter de Cleo (Marley Shelton) och Kale (Chris Hemsworth), ett annat par som även dom är på smekmånad, och ber om lift. Paret verkar dock väldigt skumma och Cliff och Cydney åker vidare ensamma.

Väl framme på stigen stöter dom på Gina (Kiele Sanchez) och Nick (Timothy Olyphant) och de bestämmer sig att hajka tillsammans alla fyra. Samtidigt får paren höra talas om att det på ön bredvid varit dubbelmord och att ett seriemördarpar fortfarande går löst, och parens misstankar leder mot varandra.
Det blir en hajkning inte helt utan oro..

Denna film är för mig väldigt bra - rent ut sagt genialisk.
Man sitter på helspänn och försöker lista ut om dom möter mördarna, vilka de isåfall är, och hur dom skall ta sig ur det. I slutet sitter man dock bara och säger "WHAT..!?"

Att det dessutom är inte mindre än tre olika par - som skulle kunna vara misstänkta, gör en inte direkt mindre fundersam. Är det Cleo och Kale, skummisarna som verkar våldsamma, eller är det Gina och Nick, det supertrevliga paret - som har både vapen, knivar och dessutom pratar om att man "Gotta do what you gotta do"?
Snart vet man inte vad man ska tro, och det är precis det filmens skapare ( David Twohy) ville med filmen.
Trailer hittar ni här.

Quotes:

Cliff:
Nothing bad ever happens in Hawaii, right?

Betyg: 4/5 - What happens in Hawaii, stays in Hawaii.


Kommentarer
Postat av: Klaggen

Ooh! Det lät som en film i min smak :D. Den ska ses ^^!

2010-08-17 @ 21:53:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0