Det närmar sig..

2013-06-06 | 18:15:00

Dagarna går väldigt fort nu, det är bara lite över tre veckor kvar tills vi flyttar, och vi fick hem våra första flyttkartonger igår. Ska senare idag börja packa ner sängkläder, handdukar, gardiner, vinglass och sånt som vi inte behöver använda oss av innan flytt. Det ska bli väldigt skönt att se allting man skall packa ner minska, och samtidigt kunna gå igenom vad som skall följa med in i nya hemmet. Vi har fortfarande en hel del dubbla saker sedan vi blev sambos, och en hel del grejer som inte kommer att passa in. Förhoppningsvis behöver vi inte släpa med oss allt.

Någon här hemma tjatar om både bullar och kladdkaka, men även om jag har extrem lust att baka och pyssla just nu, så får det nog vänta tills efter flytten. Eventuellt att jag slänger ihop några muffins. Jag längtar tills mitt nya kök, men jag kommer faktiskt sakna det lilla mysiga kök vi haft här.

Nu skall vi slänga ihop en kycklingsallad innan det är dags att packa lite. Jag orkar nästan aldrig laga och äta varm mat under sommaren, så en härlig sallad passar ju perfekt! Min favorit under sommaren är dock en grillad köttbit med någon härlig sallad. Vad är er favorit?


Gibson har en ny favoritplats på balkongen


Kommentarer
Postat av: anna

Är så glad för eran skull :D Och så har ni säkert fått ordning innan vi kommer å hälsar på <3

Svar; Men jag längtar då fan 10 ggr mer än vad du längtar honey bunny <3

2013-06-10 @ 09:49:48
URL: http://nattstad.se/blondinah

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0