8

2010-09-27 | 16:35:22



Skräck/Thriller




Efter Jack (Jesse Metcalfe) och Lilys (Kiele Sanchez) mamma går bort får Lily stora psykiska problem och omhändertas av ett mentalsjukhus. Då hon försökt ta livet av sig stoppas Jack från att besöka sin syster, och försöker därför komma på en plan att få henne därifrån. Hans plan är enligt honom genialisk.
Han agerar psykiskt störd själv - och blir själv inlagd.

Jack bestämmer sig för att mot alla odds få ut Lily, vad kostnaden än blir. Han märker från första stund att något inte står rätt till på mentalsjukhuset, och försöker ta reda på varför de intagna har konstiga pupiller, varför lamporna på våningen över blinkar, och framförallt, varför de intagna beter sig underligt.

När Jack inser att chefsläkaren Dr. Gianetti (Peter Stormare) utför medicinska experiment på patienterna, börjar han bli orolig för att det nu kanske är försent för både Lily och honom själv att ta sig därifrån.
När Lily sedan tas upp till övervåningen så förstår Jack att nu handlar det inte om att få ut Lily därifrån, - nu handlar det om att komma ut med livet i behåll, och det snabbt!
 Trailer hittar ni här.


Quotes:

Heather: Don't you think I'm pretty?
Jack: You're a fucking knockout.


Betyg: 3/5 - What ever you do, don't become insane..


Kommentarer
Postat av: Neha

Kanske ska se den:D

2010-12-01 @ 21:01:46
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0