Dag 04 - Det här bjuder jag på

2010-12-07 | 15:59:10
Eftersom jag är ganska säker på att ni inte bryr er det minsta lilla om vad jag ätit idag, så tar jag mig friheten att ändra lite i upplägget, och tar istället "det här bjuder jag på." Klagomål lämnas i receptionen.

Om jag bjuder hem någon på mat så bjuder jag gärna på något riktigt gott, typ fläskfilégryta med dijónsås eller fransk fisksoppa med aioli. Eftersom jag älskar att laga mat så bjuder jag gärna över vänner och familj på en matbit, och resultatet brukar vara bra! Jag får ofta höra att jag är duktig på att laga mat och baka, och det är riktigt kul!

Om jag däremot bjuder över någon på fika, så bjuder jag ofta på några läckra småkakor, bullar, sockerkaka eller lite onyttiga (men ack så goda) godiskakor! Har funderat på att starta en matblogg, men under tiden jag saknar digitalkamera kommer det inte hända, då jag vill kunna lägga upp bra bilder på det jag lagar/bakar, och inte någon sunkig mobil-bild. Så är det med den saken.

Och för er som konstigt nog undrar vad jag ätit idag så har jag ätit två mackor med räkost, druckit ett glas juice, ätit en apelsin, druckit två koppar té, ätit tacokyckling, druckit två glas vatten, ätit en pepparkaka och slutligen ätit en skumtomtefudge! Kom precis fram till att det låter som om jag inte gjort annat än att äta idag, men man blir hungrig av att plugga! Dessutom kommer jag äta ännu mer och oftare när jag börjar träna igen efter nyår. CHOOOP CHOOOOOP!

Kommentarer
Postat av: anna

jaaa du får gäääärna lära mig ;) tack gullis :) <3

2010-12-08 @ 16:44:39
URL: http://blacknalyn.blogg.se/
Postat av: Madde

Ja fy, det var en jäkla dag rent ut sagt! Det kändes som jag hade drömt alltihop när jag kom hem :p haha!

2010-12-08 @ 20:28:32
URL: http://madeleinehedquist.blogg.se/
Postat av: anna

tack gos <3

2010-12-10 @ 20:16:40
URL: http://blacknalyn.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag tänkte på det faktiskt! Men kom på det ganska sent så jag trodde du hade annat för dig :) Jag får hojta till i tid nästa gång ;)

2010-12-11 @ 07:36:54
URL: http://madeleinehedquist.blogg.se/
Postat av: Madde

Vet inte om du fick den min första kommentar, det blev nå strul imorse när jag skulle skicka. Men jag tänkte faktiskt på det, jag tyckte att jag kom på det lite sent bara, så jag trodde du hade annat för dig :) Jag får hojta till i tid nästa nång ;)

2010-12-11 @ 16:41:58
URL: http://madeleinehedquist.blogg.se/
Postat av: Nathalie Mamma till Jasmine <3

Tack!

Jo vi har haft det perfekt!

Jo det är ju det! Ännu mer mys med andra ord. <3



Jo det är tråkigt, saknar dig med.



Jo det kan vi göra, bara att skriva när.



Kram till dig med från oss!

Postat av: anna

underbara du <3

2011-01-22 @ 16:38:19
URL: http://blacknalyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0