Storstädning, nio månader, kärlek!

2009-02-12 | 19:04:26
Idag var man då på Ung Kompetens, as usuall..
Blev inte mycket annat än att snacka med folket, kolla på när doms pelar schack osv.
Imorgon skall jag dock ta tag i körkortet och göra lite teori på datorn, kan behövas!

Efter det gick jag till hemköp med Ramona, köpte lite baguetter som jag tänkte äta ikväll.
Sedan blev det hem, storstäda vidare sen igår, och laga mat.
Så nu har jag städat ÖVERALLT i varenda liten vrå jag kan hitta, jag drog till och med ut SPISEN och dammsög och skura där, helt otroligt.
  Det är verkligen skönt att gå upp klockan åtta varje dag nu, jag håller igång hela dagen, jag mår bra och jag får saker gjorda. Tidigare vaknade man och åt frukost och tänkte "jag borde städa... men.. jag orkar inte" och så gick det en vecka eller två innan det blev städat. Nu däremot, har jag fått städnoja, så så fort jag ätit så diskar jag!
Kan inte låta bli liksom. Det ser så otroligt fint och trevligt ut när det är städat och rent!
Jag är såå glad!

Fast.. jag är ännu mer glad idag, för idag har jag haft äran att vara tillsammans med den underbaraste killen jag vet, i hela nio månader! Inte för att det skall sluta där, men nio månader är rätt länge, inte riktigt lika länge som mitt "rekord" dock, men hans rekord är slått för länge sedan!

Och ÄNNU mer glad är jag.. för.. jag har suttit i flera timmar och bara lääängtat.
Åh jo, HAN KOMMER HIT SNART! <3
Jag skall snart slänga mig in i duschen och göra mig lite extra fin tills han kommer, guuud vad jag saknat honom, även om det bara var 1½ vecka sedan vi senast sågs.
  Om man tänker på det, så har jag aldrig varit såhär kär, och den här dagen har varit och kommer bli en av de bästa dagarna på länge. Och det är inte ofta jag har en riktigt bra dag.
Jag känner vekrligen hur det bubblar inom mig, snart komer han!
Jag kan inte sitta still längre, måste duscha och sminka mig och gaah!
Bara 1½ timme kvar.. *LÄÄÄNGTA*

Vi ska ha så mys! <3

Tristess, städning, Lidl.

2009-02-09 | 15:17:21
Mööh, jag har haft en så dålig dag idag.
Först försov jag mig, så kom försent till Ung Kompetens, och väl där så har Amanda inte tid med mig, så jag ska istället dit klockan tio imorgon, BLÖÖH!
Så, i två timmar satt jag och hade blööhtråkigt och tittade på när Ted och Jossi spelade shack. (Finns det något tråkigare att se på, allvarligt?)
Hur som helst..

Efter det gick jag till Hemköp och köpte Makrill (MUUUUMS!) och Philadelphiaost, eftersom jag blivit fullkomligt besatt av de mackorna jag och Rebecca gjorde.. kan inte låta bli att köpa när jag ser det, hehe.^^

Nu skall jag flytta på sötaste Gibson, som sitter i mitt knä och försöker bita på mina fingrar när jag skriver (dumma söta kattjävel) och gå och möta Ramona och följa med henne en sväng till Lidl.
Senare skall jag även försöka ta mig i kragen och städa, det kan nog behövas.. (A).

Skriver kanske mer sen!

Ciao.

Promenad med Rebecca och fika.

2009-02-05 | 23:04:27
Puh, det blev en bra runda för mig idag.
Gick ner till stan och mötte en ARG Rebecca, som gick och muttra om att hon glömt sitt legg och banken inte ville godkänna ett uttag om hon inte hade det med sig. 
Vi går hem till henne och hämtar legget, tillbaka till stan (puh..) in på banken, tar ut pengarna, in på nästa bank och sätter in pengarna, går till hemköp och köper baguetter, paprika och philadelphiaost och går sedan hem till Rebecca igen. (PUST!)

  Väl hemma vid henne kokar vi kaffe och gör mina supergoda baguetter med philiadelphiaost, paprika, gurka, sallad och skinka (YUMMY!) och sätter oss ner och slöar.
Tanken med dagen var att vi skulle gå en lååång promenad och ta med oss kaffet och mackorna ut, och ta lite kort, men efter våra runda runt till banker, hit och dit och här och där, så tyckte vi att det räckte med promenad för vår del.
Dock hade jag en kilometers väg hem också, morr!

Senare noppade jag hennes ögonbryn, och jag säger då det, JÄVLAR vad fin hon blev!
Jag är nästan stolt.. eller, jag är nog lite stolt, hihi.
  Men dagen var mysig och på hemvägen ringde jag älskling och tjöta lite, som vanligt hade jag inget vettigt att säga, men han älskar mig ändå, konstigt nog, haha!

Nu sitter jag dock och funderar på varför min dator är så störd som den är, den totalt VÄGRAR att starta msn vissa dagar, och ibland stänger den ner internet (på tal om det, ctrl+a och sedan ctrl+c), bäst att kopiera allt jag skriver så inte den får en sån där tanke igen likt "Haha, nu sitter hon och skriver ett blogginlägg, så precis NU ska jag stänga ner internet så hon får skriva om allt, MWOHAHAA!" 
Suck.. jag lovar att min dator har övernaturliga krafter och planerar hur den skall döda mig på, och överta min kropp för att sedan överta jorden!  Jösses.

Ja, jag vet, mina tankar är flippade, men jag är född sån!

Undrar om man skall ta och göra en stor kopp vaniljté och lägga sig i sängen och mysa med katterna?
Det låter ju inte direkt motbjudande, hehe.
Mja, så blir det nog!

Ciao!

Ung Kompetens

2009-02-04 | 11:05:46
Jag är verkligen dålig på att uppdatera min blogg, varför har jag dock ingen aning om.
Kan kanske bero på att jag inte vet vad jag skall skriva, eller kanske inte har något att skriva om, eller så är det helt enkelt så att jag bara är för lat för att skriva.
Vad det än är så skall jag försöka bättra mig drastiskt!

Hur som helst, såg jag på Vakna med The Voice idag, och Kenza var där.
Helt underbar tjej, och en stor inspiration till både mig och andra ungdomar.
Jag hade byggt upp någon form av förväntan hur hon skulle vara, då jag aldrig sett henne förutom på kort, eller hört hennes röst osv. Det är alltid kul att se någon vars blogg man följt i ett år.
 Det mysigaste med Kenza var att hon är lite smålik mig på sättet, säger "bah, liksom" osv.
Var iaf underbart att äntligen få se henne och känna henne lite bättre.
Och fast att hon själv säger att hon var nervös, så skötte hon sig jättebra!

Nu skall jag springa in i duschen en snabbis och fixa mig innan jag skall iväg till Ung Kompetens och prata med Pål om hur min planering skall se ut framöver, då Amanda slutar. Tråkigt nog.
Hoppas jag inte får någon muppig socialtant som stinkar parfym och skallrar löständer nu, haha!
Skall försöka skriva lite mer senare, om jag kommer ihåg, och har tid.

So long!

Hannah Victoria Klasson, 24 år gammal och bor i Arboga tillsammans med min sambo Thobias och våra katter Gibson och Pripps. Utbildar mig just nu till bagare/konditor.Tycker om matlagning, att baka, fotografera och umgås med nära och kära. I min blogg kommer ni få många härliga recept!
RSS 2.0